KAN NATURLIGVIS OGSÅ BRUGES TIL OPBEVARING AF MADVARER I KØLESKABET

MY MUNCHIE er et godt alternativ i de travle hverdage, hvor madkassen ikke altid finder vejen fra tasken til køkkenbordet.

Vi ved fra vores undersøgelser, at mange familier gør sig meget umage med indholdet af madpakkerne.  Derfor har vi også gjort os umage med indpakningen.

Omkring 10% af alle madpakker i Danmark pakkes i fryseposer eller tilsvarende plastposer - ofte med dårlig samvittighed hos brugerne til følge.

Der har manglet alternativer til plastik madkassen, såfremt man ønskede at slippe for nogle af alle plastik madkassens udfordringer.

 

Plastik madkasser er besværlige at rengøre,  de fylder alt for meget i køkkenskabene og så bliver de ofte glemt i skolen eller til sport mv.

 

MY MUNCHIE er lavet til éngangsanvendelse, så man slipper for at vaske madkasser op og er stærk nok til at blive lagt i tasken.

Den bliver leveret ufoldet, så den fylder ikke noget at opbevare, men samtidig er den hygiejnisk og meget enkelt at samle og anvende.

Den smides ud efter brug, så den fylder ikke i tasken resten af dagen.

 

MY MUNCHIE madkassen er fremstillet af FSC certificeret papir, og den bliver produceret i Danmark. FSC papiret kommer fra en svensk skov,

hvor der ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet,

og at de mennesker, der arbejder i skoven, er uddannede og får ordentlig sikkerhedsudstyr og løn.

 

bæredygtig engangsmadkasse

SKRIV NAVN

ELLER SMÅ BESKEDER PÅ

PRODUCERET AF

FSC CERTIFICERET PAPIR 

- læs mere her

ROBUST

– KAN TÅLE AT

KOMME I TASKEN

#MYMUNCHIE

om os

følg med

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • LinkedIn - sorte cirkel
® 2018 MY MUNCHIE. ALL RIGHTS RESERVED.